Notice: Undefined index: option in /var/www/vhosts/bunader.no/httpdocs/components/com_content/views/category/view.html.php on line 210

Notice: Undefined index: option in /var/www/vhosts/bunader.no/httpdocs/components/com_content/views/category/view.html.php on line 214

Festdrakter

Om oss

Går du med tanker om å kjøpe bunad? På Stakkeloftet tar vi vare på kunnskapen og håndverket innen bunad og folkedrakt tradisjonen.

Vi broderer, monterer og forandrer de fleste kvinnebunader. I tillegg leier vi ut bunader til kvinner og menn. Vi syr helgestakker og råndastakker til jenter og rutavest og nikkerser til gutter. Disse bunadene har vi ferdig sydd på størrelse. Skulle vi imidlertid mangle en størrelse, syr vi bunaden som oftes i løpet av en uke.

Du finner oss i Neuberggt. 9, 300 meter fra Bogstadveien i Oslo. Tlf. 22 44 01 70.

Vi har åpent man-fre 10-16 / tor 10-18 / lør 11-14.

Velkommen! Hilsen Janette Ulvedalen og Molle Horn

Hovedside

Bunader

Går du med tanker om å kjøpe bunad? På Stakkeloftet tar vi vare på kunnskapen og håndverket innen bunad og folkedrakt-tradisjonen.
Vi broderer, monterer, forandrer og leier ut bunader til dame og barn.
I tillegg har vi helgestakker, hverdagsstakker og barnebunader til gutt/jente. Les mer

Festdrakter

festdrakt liten

Det finnes festdrakter uten spesiell geografisk tilknytning, hvor inspirasjon til designet er hentet fra norsk natur. Hvorfor ikke prøve festdraktene Silje, Benedikte eller Selestakken.

Bunadstilbehør

Follo beltestol forgylt m ringlauv2

Vi ordner det meste innen det flotte sortimentet som finnes av bunadsølv, skjorter, ytterplagg, skjerf, sjal, sko, understakker og annet tilbehør.

Bunader

on .

bunad liten

Går du med tanker om å kjøpe bunad? På Stakkeloftet tar vi vare på kunnskapen og håndverket innen bunad og folkedrakt tradisjonen. Vi broderer, monterer og forandrer kvinnebunader. Vi leier ut bunader til kvinner og menn. I tillegg syr vi hallingstakker og råndastakker til jenter og rutavester og nikkerser til gutter.